Vyber si krajinu doručenia zásielky

Koncert: Bryan Adams – Brno, Česko, Winning Group Arena (13.10.2024)

Aktualizované 06.09.2024
Čítanie na 10 min.
Veronika Svajčiaková
Rockový spevák Bryan Adams v rámci svojho minuloročného turné s názvom – So Happy It Hurts, zavítal aj do Českej republiky, konkrétne Prahy. Jeho koncert sa uskutočnil vo vypredanej O2 Aréne.
Koncert: Bryan Adams – Brno, Česko, Winning Group Arena (13.10.2024)

Rockový spevák Bryan Adams v rámci svojho minuloročného turné s názvom – So Happy It Hurts, zavítal aj do Českej republiky, konkrétne Prahy. Jeho koncert sa uskutočnil vo vypredanej O2 Aréne.

Vzhľadom na úspešnosť turné sa ho rocker rozhodol predĺžiť až do konca roka 2024. Prvé koncerty novej koncertnej šnúry odohral začiatkom roka v USA. Na jeseň pokračuje jeho tour po Európe, v rámci ktorej sa rozhodol opäť navštíviť aj Českú republiku – tento krát vystúpi v brnenskej Winning Group Arena.

Miesto a čas konania koncertu

Miesto: Winning Group Arena, Brno, Česká Republika

Dátum a čas: 13.10. 2024 – 20:00

Lístky (cena a predajné miesta)

Cena vstupeniek

Státie – 1 390,00 Kč / vstupenka

Sedenie – 2 490,00 Kč / vstupenka (lístky na sedenie už nie sú dostupné)

Lístky na koncert Bryana Adamsa je možné kúpiť online na stránkach:

Ticketportal

Ticketmaster

Lístky na sedenie z druhej ruky:

V prípade že by si mal záujem iba o lístky na sedenie, je možné že sa objavia v predaji na stránkach ktoré ponúkajú predaj lístkov z druhej ruky. Jednou z nich je web Gigsberg, ktorý funguje tak, že peniaze za lístky sú predávajúcemu vyplatené až po odovzdaní lístkov kupujúcemu, ktorý odovzdanie potvrdí. Jedná sa teda o veľmi bezpečnú formu kúpi lístkov z druhej ruky.

Doprava zo Slovenska

Vlaky

Bratislava – Brno → priame spojenie, vlaky odchádzajú z Hlavnej stanice, premávajú každé 2 hodiny a cesta trvá približne 1,5 hodiny. Cena lístka je cca 10 €.

Žilina – Brno → priame spojenie premáva iba jeden krát denne (o 6:03 ráno) a cesta trvá približne 4 hodiny. Cena lístka je cca 20 €.

Košice – Brno → neexistuje priame vlakové spojenie, je nutné prestúpiť minimálne jedenkrát, najčastejšie v Bratislave, Žiline, alebo Ostrave (ČR), doba cestovania vzhľadom na prestupy a čakania je 7 a viac hodín. Cena lístka je cca 30 €.

Viac informácií nájdeš na stránkach – vlak.cp.sk, zsr.sk, alebo regiojet.sk

Autobusy

Bratislava – Brno → priame spojenie, autobusy odchádzajú z autobusovej stanice Nivy, premávajú zhruba každé 2 hodiny a cesta trvá približne 2 hodiny. Cena lístka je cca 15 €.

Žilina – Brno → priame spojenie, autobusy premávajú nepravidelne, odchádzajú z autobusovej stanice Žilina a cesta môže trvať zhruba 6 až 8 hodín. Cena lístka je cca 35 – 50 €.

Košice – Brno → priame spojenie, autobusy premávajú nepravidelne, odchádzajú z autobusovej stanice Košice a cesta môže trvať zhruba 8 až 11 hodín. Cena lístka je cca 50 €.

Viac informácií nájdeš na stránkach – flixbus.sk alebo cp.sk/bus

Auto

Bratislava – Brno → najrýchlejšia trasa vedie po diaľnici D2 z Bratislavy. Cesta trvá približne 1,5 hodiny a vzdialenosť je približne 130 km.

Žilina – Brno → cesta autom zaberie približne 2,5 hodiny, vzdialenosť je približne 210 km a vedie cez D1, E50 a D2.

Košice – Brno → cesta trvá okolo 4,5 až 5 hodín, vzdialenosť je približne 400 km a vedie cez D1 a E50.

Miestna doprava v rámci Brna (z Hlavního nádraží k aréne)

Najjednoduchšia a najrýchlejšia doprava z Hlavního nádraží v Brne je využitie električky – Linka 7 a 8, ktorá stojí priamo pred stanicou a vystúpiť je nutné na zastávke Krídlovická. Od zastávky je Winning Group Arena vzdialená asi 5 minút chôdze.

Pri využití MHD si nezabudni zakúpiť cestovný lístok. Lístky môžeš kúpiť v automatoch priamo na zastávkach, ktoré prijímajú mince alebo bezkontaktné platby – odporúčame zakúpiť si jednorazový tlačený 15 min lístok v základnej cene 20 Kč.

V prípade, že sa po dlhom sedení chceš prejsť, cesta trvá asi 15 minút (približne 4 – 5 kilometrov). Stačí vyraziť zo stanice na západ po Trnitej ulici, následne zaboč na ulicu Zvonařka, a pokračovať ďalej na Křídlovickú ulicu, kde sa nachádza Winning Group Arena.

Ďalšou možnosťou je využiť služby taxikárov, taxík si môžeš objednať priamo na hlavnej stanici, prípadne využi aplikácie ako Uber alebo Bolt.

Parkovanie

Winning group arena ponúka parkovacie miesta priamo v jej areáli, počet parkovacích miest je však obmedzený, najmä počas veľkých podujatí a poplatok za parkovanie sa môže líšiť v závislosti od typu vozidla (napr.: osobné auto, van, motorka,...).

Keďže parkovanie priamo v hale a jej okolí je pri veľkých akciách zložité, až takmer nemožné. Odporúča sa odstaviť automobil na niektorom z blízkych parkovísk a k hale sa dopraviť pomocou MHD alebo pešo. Využiť môžeš napr. parkovisko P+R pri Ústrednom cintoríne (177 miest) alebo parkovisko pri brnenskom výstavisku (850 miest).

Ubytovanie

Ak hľadáš ubytovanie v blízkosti Winning Group Arény, tu je niekoľko odporúčaných hotelov a ubytovacích zariadení, ktoré sa nachádzajú v jej blízkosti.

Hotely

Hotel Cosmopolitan Bobycentrum sa nachádza približne 1,5 km od Winning Group Arény. Hotel Cosmopolitan Bobycentrum štýlový hotel s modernými izbami a širokou škálou služieb, vrátane reštaurácie, fitness centra alebo wellness služieb.

Hotel Prometheus sa nachádza približne 2 km od Winning Group Arény. Je to jednoduchý, ale pohodlný hotel ponúkajúci základné vybavenie. Vhodný pre tých, ktorí hľadajú cenovo dostupné ubytovanie blízko arény.

Hotel Sono sa nachádza približne 2,5 km od arény. Hotel Sono je moderný hotel s hudobným zameraním, ktorý ponúka pohodlné izby a živú atmosféru vďaka prítomnosti klubu Sono Centrum.

Alternatívne možnosti ubytovania

Apartmány Královo Pole sa nachádzajú v oblasti Královo Pole, približne 1,5 km od Winning Group Arény. Ponúkajú pohodlné a priestranné apartmány s vlastnou kuchynkou.

Guesthouse Bed & Breakfast sa nachádza približne 2 km od Winning Group Arény. je to pohodlné a útulné ubytovanie s raňajkami, priateľskou atmosférou za dobrú cenu.

Väčšina spomenutých ubytovaní má dobrú dostupnosť verejnou dopravou alebo je v pešej vzdialenosti od Winning Group Arény.

Ak plánujete navštíviť Brno počas veľkých podujatí v aréne, odporúčame vám si ubytovanie rezervovať vopred, pretože kapacity môžu byť rýchlo vypredané.

LP Platne a hudobné Bryana Adamasa v našej ponuke

V našej ponuke nájdeš LP platne aj hudobné CD Bryana Adamsa, vrátane albumu So Happy It Hurts, ktorý nesie rovnaký názov ako aktuálne koncertné turné.

Hudobné CD a LP platňu - So Happy It Hurns sú skladom a CD je teraz navyše v zľave až -26%. Urobťe si pred koncertom radosť a nalaďte sa na správnu hudobnú vlnu!

Kto je Bryan Adams?

Bryan Adams je kanadský spevák, skladateľ a hudobník, ktorý sa narodil 5. novembra 1959 v Kingstone v Ontariu. Je známy svojím výrazným hlasom, na svojom konte má v súčastnosti 29 štúdiových albumov a preslávil sa hitmi ako „Summer of '69”, „Heaven“, „Run to You“ a „Everything I Do (I Do It for You)“.

Medzi jeho najnovšie hity patria skladby ako „Rock And Roll Hell“ a „War Machine“. Tieto piesne pôvodne napísal pre skupinu KISS v 80. rokoch. „Rock And Roll Hell“ je už k dispozícii digitálne, zatiaľ čo „War Machine“ bude dostupná od 30. augusta 2024.

Adams je jedným z najúspešnejších rockových umelcov a jeho hudba sa často vyznačuje kombináciou rocku, popu a baladických prvkov. Okrem hudby sa Bryan Adams venuje aj fotografovaniu a jeho práce boli publikované v mnohých prestížnych časopisoch.

Adams získal mnoho ocenení, vrátane niekoľkých Juno Awards, a bol nominovaný na Grammy, Oscara a Zlatý glóbus. Jeho hudba má globálny dosah a Bryan Adams si získal obrovské množstvo fanúšikov po celom svete.

Niečo o mieste konania

Winning Group Arena, predtým známa ako DRFG Arena, je viacúčelová hala nachádzajúca sa v Brne. Je to predovšetkým domovský štadión hokejového klubu HC Kometa Brno a bola otvorená v roku 1982. Počas rokov sa stala kľúčovým športovým a kultúrnym miestom v Brne. Okrem hokejových zápasov hostí aj rôzne iné športové podujatia, koncerty, výstavy a ďalšie kultúrne podujatia.

Kapacita Winning Group Areny v Brne sa líši v závislosti od typu akcie. Zatiaľ čo pri hokejových zápasoch je kapacita okolo 7 700 divákov, pre koncerty sa kapacita Winning Group Areny pohybuje približne okolo 10 000 divákov.

Bryan Adams LP platne a CD